17 maj 2008

And we who belived so much in Hillary

För ett år sedan trodde de flesta (fast det fanns åtminstone ett undantag) att Hillary Clinton var given som demokraternas presidentkandidat.

Vid den tiden fanns det en rad kreativa hemmapulare som började göra riktigt bra användargenererat material som stöttade Clintons kandidatur. Här är två exempel hämtade från YouTube, så klart:

Taking back the White House. (Tack Patrik).

Simply the Best. (Ett tips. Missa inte att läsa den först skrivna tittarkommentaren i fältet för kommentarer under videon.)

Och naturligtvis finns det en lysande färsk kommentar till Hillarys förlust. Hillarys downfall. (Jag har fortfarande inte slutat skratta. Det här måste vara den roligaste videosnutten hittills på tuben som handlar om presidentvalet.)

Jag fortsätter att leta efter bra exempel på användargenererat politiskt material med anknytning till USA-valet. Om ni har hittat egna favoriter och guldkorn på Youtube eller i en blogg eller någon annanstans på webben får ni gärna tipsa mig om dem, så ska jag se till att lägga upp dem i en lista här på bloggen.


Andra skriver intressant om , , .

Inga kommentarer: