29 april 2008

Dagens tre frågor

Med tanke på att republikanerna generellt sett har varit skickligare än demokraterna på komparativa inslag i valkampanjer, skulle jag vilja skicka med följande frågor till finansmannen och filantropen George Soros med vänner, de vänner som tillsammans planerar att slanta upp 40 miljoner dollar i en demokratisk kampfond för att köra hårt med John McCain i höst.

Borde man inte med hjälp av en del av de 40 millarna kunna göra en schysst reklamfilm på temat: Republikanerna - partiet vars politiker tror på tortyr men inte på evolution?

Borde man inte med hjälp av en del av de 40 millarna kunna göra en schysst reklamfilm på temat: John McCain - politikern som har flest lobbyister och före detta lobbyister knutna till kampanjen jämfört med vilken annan politiker som helst?

Borde man inte med hjälp av en del av de 40 millarna kunna göra en schysst reklamfilm på temat: John McCains pastor John Hagee har kallat orkanen Katrina för Guds straff till New Orleansborna? Eller för att använda pastor Hagees egna ord:

"I believe that New Orleans had a level of sin that was offensive to God, and they are -- were recipients of the judgment of God for that."

De som fått uppdraget att sätta sprätt på kulorna på bästa möjliga sätt är inte vilka små kattskitar som helst inte. Det är inga mindre än författaren och mediekritikern David Brock och Paul Begala, den politiska opinionsstrateg som tillsammans med den politiska konsulten James Carville lotsade fram Bill Clinton till seger i valet 1992.


Andra skriver intressant om , , .

Inga kommentarer: