03 juni 2008

Bill O´Reilly: svenska äktenskap krossade av homogiftemål

Vi kan inte låta bögar och flator gifta sig med varandra hur som helst, på samma sätt som män och kvinnor gifter sig, alltså. I alla fall om man ska tro programledaren Bill O´Reilly på Fox News.

O´Reilly har grävt fram en sensationell svensk sociologisk forskningsstudie som visar att det svenska äktenskapet som institution (alltså giftemål mellan män och kvinnor) kraschade totalt när homogiftemål tilläts i Sverige för några år sedan. Se själva när han avslöjar det sensationella resultatet av studien i direktsändning. (Tack Jonathan för tipset).

Det är verkligen synd om de sex miljoner svenskar (sic!) som tvingas leva under sådana omständigheter. Tur då att vi har O`Reilly, som drar ut till försvar och avslöjar konsekvenserna av böglobbyns framfart.

Komikern och programledaren Al Franken som går i klinch med O`Reilly kandiderar för övrigt för en plats i senaten i årets val.

Missa inte heller att läsa om vad jag tidigare skrivit om Bill O´Reillys syn på Sverige i fråga om tro och självmord. Han verkar ha en viss förkärlek för Sverige, den där Bill O´Reilly. Men något får mig att tro att den där kärleken inte riktigt är besvarad.

Andra skriver intressant om , , .

Inga kommentarer: