08 maj 2008

Fajter jag hellre vill se II

Det finns en fajt som jag sååå gärna vill se, och det är en intern republikansk uppgörelse mellan två olika republikanska lags profilstarka företrädare, som offentligt har stöttat varsin republikansk presidentkandidat tidigare under primärvalsracet.

Jag vill se en titelmatch mellan den glada karatehjälten Chuck "Mike Huckabee" Norris, alias Texas Rangern Cordell Walker och Sylvester "John McCain" Stallone, alias den djupt traumatiserade elitsoldaten John Rambo, mest känd för att ha slagit ut större delen av den sovjetiska invasionsstyrkan i Afghanistan med hjälp av endast en pilbåge och en satans stor kniv.

På förhand skulle man spontant kunna tro att Rambo rimligtvis skulle sparka rätt så ordentlig stjärt med Cordell Walker i en sådan titelfajt, men hej vad man bedrar sig i så fall. Det är nämligen som så att Chuck Norris innehar svart bälte, tionde dan, i den egenutvecklade kampsporten Chun Kuk Do, som är en karateliknande kampsport som hämtat influenser och tekniker från flera olika kampsporter, däribland Jiu-Jitsu och Taekwondo. Norris är för närvarande världens enda innehavare av ett svart bälte, tionde dan, i Chun Kuk Do.

Ps. Filmen Rambo som hade premiär 2008 innehar rekordet från hela filmserien om John Rambo i den intressanta och djupt filosofiska grenen "most kills per minute" med en genomsnittligt dödssiffra på 3.2 döda per minut och sammanlagt 262 dödade i en och samma film. Ds.

PPs. Chuck Norris har gjort enstaka gästinhopp som programledare i tv-kanalen Fox News. Han ersatte till exempel programledaren Sean Hannity i programmet Hannity & Colmes den 26 januari 2007. Norris är en moralkonservativ republikan och bland annat djupt bekymrad över vad han anser vara ett nationellt försök att "promote the homosexual lifestyle in public schools" i USA. DDs.

PPPs. Med tanke på att det finns en svensk sajt kallad Sylvester som riktar sig till "glada killar" kan man undra vad detta faktum skulle betyda för Norris motivation inför den tänkta titelfajten, om denna svenska sajt kom till Chuckens kännedom innan han gick upp i ringen för att möta just Sylvester Stallone. DDDs.


Andra skriver intressant om , , .

Inga kommentarer: