01 juli 2008

FRA-ledamoten Lavesson vs Expressen

Dett kan inte vara lätt att vara riksdagsledamot och behöva dras med trilskandes journalister dagarna i ända. I synnerhet inte om man som ledamoten Lavesson (ny moderat) i fråga röstade för FRA-lagen och nu också till råga på allt tvingas dras med trilskandes medborgare och väljare dagarna i ända.

Tur att de har ett långt sommarlov, de där riksdagsledamöterna, så att de hinner vila upp sig innan FRA-protesterna återkommer i höst då regeringen återkommer med en kosmetiskt förändrad FRA-proposition till riksdagen.

Ps. Välkommen i klubben Olof. Som journalist som ibland skriver om försvars- och säkerhetspolitiskt relaterade frågor med kopplingar till bland annat den svenska försvarsindustrin och utlandet och därtill relaterade källskyddsproblem har du nyligen bidragit till att göra mina arbetsuppgifter "lite svårare för mig framöver", som du så fyndigt formulerar det. Men jag är inte sur inte. För det är ju bara som du själv skriver: "Nåja, så kan det ju vara ibland." Ds.Andra skriver intressant om , , .

1 kommentar:

Anonym sa...

På tal om FRA, rekommenderas Martin Jönssons "Rapport till jurnalistfonden för vidareutbildning"
(FRA 2003-2004) Mkt intressant!

http://felten.yi.org/blog/?p=57